Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 7
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
ASICS

ASICS FUZEX 7/8 TIGHT W

Colanți sport damă Cod: 1798000143
Vândut
Descriere
Sprijinul va fi ceva sigur, de la start până finish. Asta este ceea ce îți pot oferi colanții Asics FUZEX 7/8 TIGHT W. Concentrează-te la ...
Descriere

ASICS FUZEX 7/8 TIGHT W

Sprijinul va fi ceva sigur, de la start până finish. Asta este ceea ce îți pot oferi colanții Asics FUZEX 7/8 TIGHT W. Concentrează-te la maxim pe performanțe, pentru a putea depăși recordul personal. Acești colanți elastici vor învălui perfect picioarele tale - ca o a doua piele-, iar datorită șnurului din talie le vei putea ajusta după necesitate. Talia talpă și elastică garantează confortul sporit în timpul antrenamentului sau alergării. Evită elementele turburătoare în timpul oricărei activități sportive. Nu te opri în acești colanți confecționați din material care evacuează eficient transpirația de la corp. Tehnologia ASICS MotionDry garantează că picioarele tale vor rămâne uscate și confortabile pe întreaga durată a antrenamentului. Buzunarul de siguranță, de dimensiuni mici, situat în talie, este destinat stocării obiectelor valoroase mici, de care ai nevoie în timpul antrenamentului.

  • tehnologie MotionDry care evacuează transpirația eliberată de corp
  • talie elastică pentru o fixare mai bună pe corpbuzunar mic la spate

Specificaţii

Material
84% nailon, 16% spandex
Cod produs
1798000143
Codul furnizorului
141260-1197
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
ASICS