Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 7
5x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
ASICS

ASICS BLAST FF

Încălțăminte de sală bărbați Cod: 118718
Vândut
Descriere
Modelul pentru bărbați Asics BLAST FF™ 2 este conceput pentru sporturile de sală. Este ideal pentru jucătorii care sunt în căutarea celei ...
Descriere

ASICS BLAST FF

Modelul pentru bărbați Asics BLAST FF™ 2 este conceput pentru sporturile de sală. Este ideal pentru jucătorii care sunt în căutarea celei mai bune susțineri și flexibilități sau care își doresc o pereche de ghete care să îi protejeze și să le vină în ajutor în timpul mișcărilor bruște. Această gheată este cu un pas înaintea celorlalte modele, ajută la menținerea performanței în timpul virajelor sau a mișcărilor laterale. În plus dispune de o mai mare flexibilitate sporind sensibilitatea în talpă. Datorită materialului plasă fără cusături care copiază mișcarea naturală a piciorului, acest model se adaptează perfect pe picior, iar tu vei avea senzația de confort pe care ți-o poate da numai o gheată fabricată la comandă. Tehnologia TURNTRUSS™ aduce o stabilitate suplimentară piciorului în timpul mișcărilor laterale și în spate prin faptul că închide partea din spate a tălpii intermediare și permite o tranziție lină între pași. Componentele rigide datorate tehnologiei DYNAWRAP sunt concepute pentru o susținere fermă a piciorului în timpul virajelor bruște sau a mișcărilor laterale. Îmbunătățirea adusă prin tehnologia FLYTEFOAM™ Propel din talpa intermediară permite o desprindere mult mai bună în timpul salturilor de pe un picior pe altul.

  • tehnologia TRUSSTIC™ și DYNAWRAP™ pentru o mai bună stabilitate
  • tehnologia de amortizare FLYTEFOAM™ Propel

Specificaţii

Față
material tip plasă, material sintetic
Talpă intermediară
FLYTEFOAM™ Propel
Talpă
cauciuc
Tehnologie
FLYTEFOAM , TRUSSTIC™ SYSTEM
Cod produs
118718
Codul furnizorului
1071A044-402
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 5
Evaluări
Cum alegi mărimea
Cum alegi mărimea
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
ASICS