Aress ZORKAM

Șlapi de bărbați (2276016593)

Descriere

Aress ZORKAM

Șlapi de bărbați Aress ZORKAM. Talpa realizată din spumă scade greutatea generală a încălțămintei. Curelele peste căpută sunt rezistente la uzură și branțul imprimat frumos creează din acest model un produs unic, perfect pentru vară.

  • talpă din spumă
  • barete rezistente la uzură
  • branț imprimat

Specificaţii

Cod producător ZORKAM/II-M8A
Față clorură de polivinil moale
Talpă intermediară polietilenă
Talpă cauciuc PE
Tehnologie EVA

Tehnologii utilizate

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

49,99 Lei 84,99 Lei (41%)

LottoL73 POLO PQ

69,99 Lei 89,99 Lei (22%)

WillardRALF

26,99 Lei

ReaperBEACH

74,99 Lei

BergunDASH30

Produse alternative

35,99 Lei

AressZIRO

79,99 Lei 109,99 Lei (27%)

O'NeillFM PROFILE PHOTO FLIP FLOPS

69,99 Lei 94,99 Lei (26%)

PumaEPIC FLIP V2

45,99 Lei

ArcoreURIAH

38,99 Lei 79,99 Lei (51%)

LottoWAYA FUEGO VIII

39,99 Lei

AressZEK