Aress ZOEY

Șlapi de copii (2278008459)

Descriere

Aress ZOEY

Șlapi de copii Aress ZOEY cu talpă din spumă EVA care scade greutatea încălțămintei. Baretele late, realizate din material textil sunt capitonate pe partea dorsală pentru mai mult confort la purtare. Model original prevăzut cu branț stilat, imprimat.

  • model de timp liber
  • branț imprimat
  • curele textile late peste căpută

Specificaţii

Cod producător ZOEY/II-K8A
Față material textil
Talpa intermediară EVA
Talpă EVA
Tehnologie EVA

Tehnologii utilizate

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

34,99 Lei 59,99 Lei (41%)

HeadRONJA

32,99 Lei

AressKARIN

26,99 Lei

LewroASTONY

54,99 Lei

BergunDEMI19

Produse alternative

13,99 Lei

AressZION-K7

19,99 Lei

AressZVONKO

13,99 Lei

AressZAYDA

23,99 Lei

AressZOFIE

22,99 Lei

AressZLATKO

13,99 Lei

AressZESTY