Aress XERAS

Șlapi bărbați (2276016697)

Descriere

Aress XERAS

Șlapi universali de timp liber pentru bărbați Aress XERAS, care se pot purta ca încălțăminte de schimb, sau outdoor, în anotimpul verii. Dispun de talpă din spumă moale EVA care scade greutatea generală a încălțămintei. Baretele sunt rezistente la uzură.
  • barete rezistente

Specificaţii

Numărul articolului 2276016697
Cod producător S19XER-2
Față TPU ( poliuretan termoplastic )
Talpă intermediară EVA
Talpă EVA
Greutate 154 g
Tehnologie EVA

Tehnologii utilizate

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

129,99 Lei(46%) 69,99 Lei

O'NeillFM IMPRINT PATTERN

124,99 Lei(12%) 109,99 Lei

ArenaURBAN SLIDE AD

124,99 Lei(20%) 99,99 Lei

New BalanceSDL230BK

139,99 Lei(14%) 119,99 Lei

ArenaMARCO X GRIP HOOK

32,99 Lei

AressZETA

54,99 Lei

AressGABE