Aress VALINA 2 PACK

Lenjerie intimă damă (1267000071)

Descriere

Aress VALINA 2 PACK

Chiloți de femei Aress VALINA 2 PACK, confecționați din material plăcut la atingere, cu croială confortabilă. Talia și marginile de jos sunt prevăzute cu tiv elastic lat și fin.

  • set cu 2 perechi
  • material plăcut la atingere
  • croială clasică
  • talie prevăzută cu tiv elastic fin

Specificaţii

Numărul articolului 1267000071
Cod producător KF801-B
Material 95% bumbac, 5% elastan
Căptușeala 95% bumbac, 5% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

43,99 Lei(22%) 33,99 Lei

FitforceBRA SML VIRGINIE

126,99 Lei

WillardTOUR50

59,99 Lei(43%) 33,99 Lei

FitforceCYNTIE

69,99 Lei(35%) 44,99 Lei

FitforceNIOBA