Aress OPAL

Șort de baie fete (1254031151)

Descriere

Aress OPAL

Pantaloni scurți de baie pentru femei Aress OPAL cu design frumos. Sunt confecționați din material care își menține forma și se usucă rapid, prevenind astfel riscul de răceală. Talia elastică și posibilitatea de ajustare cu ajutorul șnurului integrat sporește confortul. Cu siguranță vei aprecia de asemenea și buzunarele laterale în care poți stoca lucrurile necesare.

  • imprimeu pe toată suprafața
  • material cu uscare rapidă care își menține forma un timp îndelungat
  • talie elastică
  • posibilitate de ajustare a taliei cu ajutorul șnurului integrat
  • două buzunare laterale

Specificaţii

Numărul articolului 1254031151
Cod producător PGSW911-A

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

174,99 Lei(45%) 94,99 Lei

O'NeillPG PRINTED BOARDSHORTS

69,99 Lei(64%) 24,99 Lei

AressODA

94,99 Lei(61%) 36,99 Lei

LottoMULIAN

27,99 Lei

LewroMISSY

94,99 Lei(61%) 36,99 Lei

ALPINE PROZAVAHO