Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Arena

Arena W LANDMARK ONE PIECE

Costum de baie damă Cod: 1255010812
Vândut
Descriere
Costum de baie întreg pentru femei Arena LANDMARK ONE PIECE, confecționat din material MAX LIFE. Material utilizat garantează rezistență ...
Descriere

Arena W LANDMARK ONE PIECE

Costum de baie întreg pentru femei Arena LANDMARK ONE PIECE, confecționat din material MAX LIFE. Material utilizat garantează rezistență excelentă la clor și la raze solare. Materialul este plăcut la atingere și rezistent la uzură, mai mult, permite o libertate de mișcare maximă. Datorită proprietăților elastice foarte bune, acest costum de baie se va mula perfect pe corp, ceea ce îl face adecvat în special pentru antrenamente de înot. MEDIUM CUT - croială clasică cu raport optim între acoperire și libertate de mișcare. Material dublu în partea din față. Bretelele subțiri care se pot ajusta și croiala ergonomică sunt confortabile. În acest costum original veți avea stil și veți putea atinge performanțe maxime.
  • material MAX LIFE
  • croială clasică
  • bretele ajustabile

Specificaţii

Material
100% poliester
Cod produs
1255010812
Codul furnizorului
2A729-59
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Despre brand
Arena