Arena W DAYTRIP NEW SWIM PRO BACK ONE PIECE

Costum de baie întreg damă (1255010925)

Descriere

Arena W DAYTRIP NEW SWIM PRO BACK ONE PIECE

Costumul de baie pentru femei Arena W DAYTRIP NOU SWIM FOR BACK ONE PIECE este confecționat din materialul MaxFit, folosit pentru înotul de agrement, care se antrenează de două ori pe săptămână. Materialul folosit la fabricație este elastic, confortabil, moale și se mulează excelent pe corp.

  • material cu uscare rapidă MaxFit
  • rezistență la clor, raze solare, sare de mare și uzură
  • mișcare liberă
  • bretele unite la spate

Specificaţii

Numărul articolului 1255010925
Cod producător 02260-508
Material 80 % poliamidă, 20 % elastan
Tehnologie MAX FIT

Tehnologii utilizate

MAX FIT

 - material adecvat pentru antrenamente și înotători de condiție - rezistență la clor și raze solare

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Arena W DAYTRIP NEW SWIM PRO BACK ONE PIECE

Preţ: 209,99 Lei