MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Arena MIRRORS SWIM PRO BACK ONE PIECE LB

Costum întreg de baie damă (1255011002)

Descriere

Arena MIRRORS SWIM PRO BACK ONE PIECE LB

Costum întreg de baie pentru femei Arena MIRRORS SWIM PRO BACK ONE PIECE LB, conceput din material MaxFit, care este moale și se usucă rapid. Această țesătură este deosebit de rezistentă la clor și sare de mare. Croiala clasică și umerii uniți la spate asigură maximum de confort și libertate de mișcare.
  • MaxFit: material moale care se usucă rapid
  • rezistență la clor, raze solare, sare de mare și uzură
  • bretele unite la spate
  • spate cu formă anatomică
  • ideal pentru antrenamente regulate de două ori pe săptămână

Specificaţii

Numărul articolului 1255011002
Cod producător 003277-500
Material 80 % nailon, 20 % elastan
Tehnologie MAX FIT

Tehnologii utilizate

MAX FIT

 - material adecvat pentru antrenamente și înotători de condiție - rezistență la clor și raze solare

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Arena MIRRORS SWIM PRO BACK ONE PIECE LB

Preţ: 234,99 Lei