MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Arena M FEATHER JAMMER

Slipi bărbați (2905-708)

Produse alternative

174,99 Lei(31%) 119,99 Lei

O'NeillPM BEAM SWIMTRUNKS

174,99 Lei(25%) 129,99 Lei

O'NeillPM CALI SWIMTRUNKS

194,99 Lei(33%) 129,99 Lei

O'NeillPM OAHU SWIMTRUNKS

194,99 Lei(33%) 129,99 Lei

O'NeillPM INSERTED SWIMTRUNKS

Descriere

Arena M FEATHER JAMMER

Costum sport de baie pentru bărbați Arena M FEATHER JAMMER, în stil jammer, conceput din material MaxLife moale și care se usucă rapid. Datorită rezistenței la clor sunt ideali pentru antrenamente pe toată durata zilei. Țesătura se așează perfect pe corp și nu îngrădește libertatea de mișcare. Partea din față este căptușită pentru un confort perfect.
  • destinați antrenamentului regulat
  • material cu uscare rapidă MaxLife
  • rezistență la clor, raze solare și sare de mare
  • partea din față este căptușită
  • înălțime pe lateral de 45 cm

Specificaţii

Numărul articolului 2905-708
Cod producător 2905-708
Material 100 % poliester
Lungime 45 cm
Tehnologie Max Life

Tehnologii utilizate

Max Life

Tehnologia Max Life oferă protecție pe termen lung împotriva deteriorării. Îmbrăcămintea își păstrează elasticitatea și rezistența la radiațiile ultraviolete.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.