Arena CRUISER SOFT

Ochelari de înot (9242610)

Descriere

Arena CRUISER SOFT

Ochelari confortabili de înot Arena CRUISER SOFT, concepuți pentru înot activ și recreațional. Dispun de lentile moi din policarbonat cu protecție UV și anti-aburire și de suport de nas ajustabil. Garnitura confortabilă transparentă se așază perfect și nu lasă urme pe față. Produs original, dotat cu curea de silicon cu cataramă ușor ajustabilă la spate. Cureaua se poate slăbi cu ajutorul unui singur deget.
  • lentile de policarbonat cu protecție anti-aburire și UV
  • curea de silicon cu cataramă ajustabilă

Specificaţii

Cod producător 9242610
Material lentile: policarbonat, garnitură: TPR / cauciuc tratat termic, curea: silicon, cadre: TPR

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.