Arena B DRAFT JR SHORT

Costum de baie băieți (1254031233)

Descriere

Arena B DRAFT JR SHORT

Costum sport de baie pentru băieți Arena B DRAFT JR SHORT, conceput din material MaxFit, care este moale și se usucă rapid. Această țesătură delicată excelează într-o rezistență excepțională la clor și la lumina soarelui, oferind totodată o libertate absolută de mișcare. Partea frontală este prevăzută cu căptușeală și oferă confort maxim la purtare.
  • material cu uscare rapidă MaxFit
  • țesătură moale și elastică rezistentă la abraziune, lumina soarelui și sare de mare
  • căptușeală pe partea din față
  • adecvat pentru antrenamente de înot, realizate max. de 2x pe săptămână
  • înălțime pe lateral de 22 cm

Specificaţii

Numărul articolului 1254031233
Cod producător 002387-700
Material 80 % poliamidă, 20 % elastan
Tehnologie MAX FIT

Tehnologii utilizate

MAX FIT

 - material adecvat pentru antrenamente și înotători de condiție - rezistență la clor și raze solare

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.