Arcore TURAN

Tricou ciclism de bărbați (7611016866)

Descriere

Arcore TURAN

Tricou de ciclism cu guler care își menține forma inițială, confecționat din material elastic confortabil care tot odată este impermeabil. Panourile laterale din material respirabil și închiderea cu fermoar asigură confort și ventilație suficiente.
  • închidere cu fermoar
  • material de calitate, confortabil, elastic, care se usucă rapid
  • panouri laterale din material respirabil

Specificaţii

Cod producător 7BMDR
Material 92% poliester, 8% spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

254,99 Lei(29%) 179,99 Lei

KlimatexANIS

274,99 Lei(34%) 179,99 Lei

BrikoCLASS.SIDE

234,99 Lei(23%) de la 179,99 Lei

CraftPOINT

89,99 Lei

ArcoreSOTER

234,99 Lei

CraftRISE

274,99 Lei

CraftREEL