Arcore TAMPA

Mănuși de iarnă cu trei secțiuni pentru degete (1424006234)

Descriere

Arcore TAMPA

Mănuși de iarnă cu trei secțiuni pentru degete Arcore TAMPA, prevăzute cu Hipora impermeabil de marcă, care protejează și împotriva vântului. Mănușile au croială cu trei secțiuni pentru degete separate 1-1-3 pentru confort termic sporit. Degetul mic, inelarul și degetul mijlociu sunt grupate împreună în aceeași secțiune. Sunt adecvate pentru diverse activități sportive (ciclism, schi fond, nordic walking, alergare, etc). Imprimeul anti-derapant de silicon în zona palmei și a degetelor oferă suficient confort și o prindere sigură a ghidonului bicicletei. Protejează și zona încheieturii împotriva frigului datorită tricotajului elastic.
  • material impermeabil de marcă Hipora
  • imprimeu anti-derapant de silicon în zona palmei și a degetelor
  • manșete elastice practice cu buclă pentru o îmbrăcare ușoară
  • interval de temperatură recomandat -10 grade C până la 0 grade C

Specificaţii

Cod producător TAMPA-U9A
Material 60 % nailon, 30 % poliuretan, 10 % elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.