Arcore NOGRAFFITI

Trotinetă pliantă (7311019370)

Descriere

Arcore NOGRAFFITI

Trotinetă rapidă Arcore NOGRAFFITI, adecvată pentru deplasări scurte sau doar pentru distracție. Cu siguranță vei aprecia greutatea redusă ș posibilitatea ușoară de pliere. Cu roțile de 120 mm viteza va fi mai mare și nimeni nu te va mai prinde.

  • manipulare ușoară
  • greutate redusă
  • design modern
  • este în conformitate cu standardele EN14619

Specificaţii

Numărul articolului 7311019370
Cod producător NOGRAFFITI-U9A
Material oțel
Lungime bază 36 cm
Lățime ghidon 32 cm
Diametru roți 120 mm
Greutate 3.2 kg
Greutatea admisă 50 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

149,99 Lei

ArcoreCONNECT

179,99 Lei(27%) 129,99 Lei

SulovRELIGIO

149,99 Lei

LifefitDIN