Arcore ERNO

Tricou termo cu mâneci lungi bărbați (1804000276)

Descriere

Arcore ERNO

Tricou termo funcțional de bărbați Arcore ERNO, cu mâneci lungi, ideal ca strat inferior, pentru diferite sporturi de iarnă. Se poate folosi și pe tot parcursul anului ca un singur strat, la diferite activități sportive. Materialul confortabil, respirabil și elastic asigură eliminarea umidității. Are cusăturile plate pentru confort maxim în timpul mișcării.
  • material confortabil, elastic și respirabil
  • evacuare rapidă a transpirației
  • cusăturile plate previn iritarea pielii
  • design interesant

Specificaţii

Cod producător TMTEL991
Material 90 % poliester, 10 % elastan (Spandex)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

89,99 Lei

ArcoreCESAR

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

SensorWOOL DR M

164,99 Lei(21%) 129,99 Lei

KlimatexCORNEL