Arcore DUNE

Tricou ciclism copii (7613005207)

Descriere

Arcore DUNE

Tricou de ciclism pentru copii Arcore DUNE, confecționat din material confortabil, care se usucă rapid, dotat cu imprimeu superb pe partea frontală. Dispune de fermoar practic în zona gâtului și de un buzunar format din trei părți pe spate. Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea în condiții nocturne.

  • fermoar scurt pe partea frontală
  • buzunar format din trei părți la spate
  • mâneci scurte
  • partea din spate este prelungită
  • partea de jos încheiată în elastic, cu curea de silicon
  • imprimeu pe partea din față
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător 7BKDRDUNE
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

69,99 Lei

ArcoreMABEL

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

CraftBIKE XT JR

89,99 Lei(33%) 59,99 Lei

EtapePEDDY