Arcore DARINA

Șort ciclism damă (7622007166)

Descriere

Arcore DARINA

Pantaloni scurți confortabili de ciclism pentru femei Arcore DARINA, cu croială lejeră, confecționați din material ușor care se usucă rapid. În interior dispun de șort detașabil, confecționat din material respirabil și confortabil în contact cu pielea, dotat cu bazon profilat anatomic. Vor avea grijă de confortul utilizatorului pe întreaga perioadă de purtare. Cu siguranță vei aprecia numeroasele buzunare practice.
  • croială lejeră
  • talie elastică, parțial dotată cu elastic
  • posibilitate de ajustare a taliei cu velcro
  • două buzunare frontale
  • buzunar lateral cu fermoar
  • fixare cu velcro și capsă
  • șort interior detașabil cu bazon anatomic și tiv elastic, prevăzut cu bandă antiderapantă
  • material elastic, respirabil, care se usucă rapid
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 7622007166
Cod producător 7BFPS992
Material șort interior 95% Poliester, 5% Spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Arcore DARINA

Preţ: 149,99 Lei