Arcore CONNECT

Trotinetă pliantă (7311019372)

Descriere

Arcore CONNECT

Trotinetă pliantă Arcore CONNECT foarte utilă pentru deplasările în oraș. Este o trotinetă originală cu greutatea redusă, rezistentă și pliabilă, ușor de manevrat, care cu siguranță te va încânta.

 • greutate redusă
 • ușor de pliat
 • combinație de culori contrastante
 • este în conformitate cu standardele EN4619

Specificaţii

Numărul articolului 7311019372
Cod producător CONNECT-U9A
Material aluminiu
Lungime bază 30 cm
Lățime ghidon 33 cm
Diametru roți 145 mm
Greutate 2.85 kg
Greutatea admisă 100 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 13:25 16. 5. 2019

  Angela Molnar

  Buna ziua Va rog sa-mi comunicati daca acest tip de trotineta Arcore Connect este potrivit pentru adulti sau numai pentru copii,cat se poate regla la inaltime? Cu stima

  Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative