Arcore BRIGITA

Fustă ciclism damă (7622007167)

Descriere

Arcore BRIGITA

Fustă de ciclism pentru femei Arcore BRIGITA, confecționată din material elastic confortabil, care va avea grijă de confortul tău pe întreaga durată a zilei petrecute pe bicicletă. Model original dotat șort interior integrat, prevăzut cu bazon anatomic. Pe partea din spate este prevăzut cu buzunar practic care se închide cu fermoar.
  • material elastic, respirabil, care se usucă rapid
  • șort interior integrat, prevăzut cu bazon anatomic
  • buzunar cu fermoar la spate
  • talie lată
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 7622007167
Cod producător 7BFPS993

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

149,99 Lei

ArcoreDARINA

369,99 Lei(20%) 294,99 Lei

CraftRIDE HABIT

69,99 Lei

ArcoreZEBU

149,99 Lei(13%) 129,99 Lei

KlimatexAGI

149,99 Lei(13%) 129,99 Lei

KlimatexRIBE

369,99 Lei(24%) 279,99 Lei

ScottENDURANCE 10 W