ALPINE PRO WUXIO 2

Tricou copii (1117004285)

Descriere

ALPINE PRO WUXIO 2

Tricou de copii cu mâneci lungi Alpine Pro WUXIO 2, confecționat din bumbac natural și poliester de calitate. Dispune de croială confortabilă semi-îngustă, de imprimeu modern pe partea frontală și de cusături decorative. Model original, care va împrospăta excepțional fiecare outfit. Copii îl pot purta de exemplu la școală sau în excursii.
  • material confortabil și elastic
  • croială semi-îngustă
  • imprimeu pe partea din față
  • element decorativ cusut pe partea din față

Specificaţii

Numărul articolului 1117004285
Cod producător KTSM134547BR
Material 60% bumbac, 40% poliester
Greutate 140 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

79,99 Lei(55%) 35,99 Lei

HeadFRANKIE

69,99 Lei(58%) 28,99 Lei

Hi-TecSELINO JR

69,99 Lei(48%) 35,99 Lei

KlimatexMOOS