ALPINE PRO WUXI 2

Geacă iarnă damă (1167042768)

Descriere

ALPINE PRO WUXI 2

Geacă de femei Alpine Pro WUXI 2, confecționată din material impermeabil, ultra-ușor și rezistent la vânt, ideală pentru purtare în anotimpul iernii. Aceste calități funcționale sunt obținute datorită tratamentului impermeabil Teflon EcoElite™. Materialul folosit la fabricație este respirabil și se usucă rapid. Model original cu umplutură călduroasă și căptușeală matlasată, de culoare contrastantă. Cu siguranță vei aprecia și gluga, mânecile și partea inferioară, prevăzută cu elastic, cele 3 buzunare practice, dotate cu fermoare și cursoare pentru o manipulare ușoară și, de asemenea, imprimeul reflectorizant. Model original, cu croială semi-îngustă.
  • material impermeabil, rezistent la vânt, foarte ușor și călduros
  • material cu tratament Teflon EcoElite™
  • căptușeală contrastantă
  • glugă cu margine elastică
  • protecție la bărbie
  • mâneci cu tiv elastic
  • talie cu tiv elastic
  • logo pe mânecă
  • cursoare mai lungi pentru manipulare mai ușoară

Specificaţii

Cod producător LJCM271990R
Material 100% nailon
Greutate 36 g/m²
Glugă fixă
Tehnologie Teflon EcoElite™

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

234,99 Lei(31%) de la 159,99 Lei

ALPINE PROPLUMA

159,99 Lei(43%) 89,99 Lei

HeadESTEL

109,99 Lei(40%) 64,99 Lei

LottoLISA

309,99 Lei(17%) de la 254,99 Lei

IcebreakerEVERYDAY LEGGINGS

Produse alternative