ALPINE PRO VEASEN 2

Sac de dormit copii (3231002193)

Descriere

ALPINE PRO VEASEN 2

Sac de dormit pentru copii Alpine Pro VASEN 2, ideal pentru copii cu înălțime de până la 150 cm. Micii exploratori vor iubi acest model fie că vor fi în tabără sau la cabană.
  • adecvat pentru utilizare în tabără și cabană
  • greutate redusă

Specificaţii

Numărul articolului 3231002193
Cod producător UOTL042508RR
Material exterior 100% poliester
Material interior 100% poliester
Temperatura de confort +14°C
Temperatura limită +10°C
Temperatura extremă -1°C
Husă compresie
Lățime 70 cm
Lungime 170 cm
Greutate 750 g
Lățime după adunare 17 cm
Lungime după adunare 34 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

ALPINE PRO VEASEN 2

Preţ: 45,99 Lei