ALPINE PRO TZILA

Șort de damă (LPAL240658R)

Produse alternative

184,99 Lei(54%) 84,99 Lei

HeadMONTANA

204,99 Lei(63%) 74,99 Lei

ALPINE PROABENO

294,99 Lei(22%) 229,99 Lei

ColumbiaPEAK TO POINT SHORT

349,99 Lei(31%) 239,99 Lei

SalomonWAYFARER SHORT W

Descriere

ALPINE PRO TZILA

Pantaloni scurți de femei Alpine Pro TZILA, concepuți pentru anotimpul verii, confecționați din softshell funcțional, impermeabil, permeabil la vapori și foarte elastic, dotat cu tratament DWR. Mai ales în zilele fierbinți vei aprecia croiala confortabilă semi-îngustă și materialul respirabil. În cele 4 buzunare practice poți stoca toate lucrurile de care ai nevoie. Cusăturile decorative și imprimeul de pe partea frontală completează aspectul modern al acestui model.
  • material impermeabil, permeabil la vapori și elastic
  • tratament pentru rezistență la apă
  • croială mai strânsă pe corp
  • cusături decorative contrastante
  • 4 buzunare în total: frontale, la spate și pe lateral
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Numărul articolului LPAL240658R
Cod producător LPAL240658R
Material 90% poliester, 10% elastan
Greutate 177 g/m²
Tehnologie Softshell, DWR

Tehnologii utilizate

Softshell

Softshell este material ușor și elastic, material cu sau fără membrană, care combină avantajele stratului al doilea și al treilea . Este rezistent la apă, cu respirabilitate mare și împiedică ...

DWR

Materialul DWR (Durable Water Repellency) îmbunătățit, are un strat special de înveliș care este impermeabil. Picăturile de apă sau zăpadă, se scurg imediat din material. Datorită ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.