ALPINE PRO TORCHO 2

Fustă călduroasă fete (1180000896)

Descriere

ALPINE PRO TORCHO 2

Fustă de copii Alpine Pro TORCHO 2, confecționată din material ultra ușor și impermeabil, de calitate primă, dotat cu tratament BIONIC-FINISH® ECO. Model original, prevăzut cu căptușeală călduroasă, mai groasă dar foarte ușoară. Lungimea favorită până deasupra genunchilor, închiderea practică, fanta prevăzută cu fermoar, cursoarele care permit o manipulare ușoară a fermoarelor și imprimeul reflectorizant vor fi apreciate cu siguranță de fiecare domnișoară. Fustă excelentă care servește și ca o izolație termică eficientă în vreme rece.
  • material impermeabil, foarte ușor
  • material cu tratament BIONIC-FINISH® ECO
  • croială îngustă
  • lungime până deasupra genunchilor
  • elemente decorative cusute
  • fermoar
  • imprimeu reflectorizant în partea din față și pe spate
  • fermoare cu șnur pentru manipulare mai ușoară

Specificaţii

Numărul articolului 1180000896
Cod producător KSKM040691R
Material 100% nailon
Greutate 36 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

ALPINE PRO TORCHO 2

Preţ: 89,99 Lei