ALPINE PRO ROTEMA

Rochie de damă (1233011266)

Descriere

ALPINE PRO ROTEMA

Rochie de vară pentru femei Alpine Pro ROTEMA, confecționată din material elastic, cu adaos de bumbac pentru confort excelent pe întreaga durată a zilei. Dispun de croială lejeră cu tiv elastic în talie pentru posibilitate de ajustare după propriul plac. Lungimea practică până deasupra genunchilor este foarte populară și modernă. Imprimeul original, de calitate, este plasat pe partea frontală. Acest model este adecvat pentru purtare în zilele calde, de exemplu la apă sau la diferite plimbări în natură sau oraș.
  • material elastic, melirat
  • croială lejeră
  • talia elastică
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Cod producător LSKL103819R
Material 55% bumbac, 37% poliester, 8% elastan
Greutate 160 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

194,99 Lei(46%) 104,99 Lei

ALPINE PROLAUN

Produse alternative

104,99 Lei(52%) 49,99 Lei

ALPINE PROZIAZA

244,99 Lei(38%) 149,99 Lei

LoapNARELLA

139,99 Lei(35%) 89,99 Lei

ALPINE PROFUA

159,99 Lei(31%) 109,99 Lei

ALPINE PROPHILA 2