ALPINE PRO REACHO

Pantaloni scurți copii (1214021728)

Descriere

ALPINE PRO REACHO

Pantaloni scurți de copii Alpine Pro REACHO cu design în pătrățele, adecvați în special pentru băieți, dar le pot purta de asemenea și fetele. Dispun de croială semi-îngustă, închidere cu fermoar și nasture și de talie dotată cu bucle pentru curea. Copii vor aprecia cu siguranță cele 6 buzunare practice, situate pe partea frontală, la spate și pe lateral, în care vor putea stoca lucrurile necesare/de valoare. Cusăturile decorative și imprimeul modern revitalizează aspectul acestui model. Partea frontală este prevăzută cu element decorativ cusut.
  • material cu imprimeu pe toată suprafața
  • croială mai strânsă pe corp
  • elemente decorative cusute
  • talie cu bucle pentru curea
  • element decorativ cusut pe partea din față

Specificaţii

Cod producător KPAL118649R
Material 100% poliester
Greutate 160 g/m²
Buzunare exterioare 6

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

139,99 Lei(55%) de la 61,99 Lei

ALPINE PROVINOSO

69,99 Lei(48%) 35,99 Lei

ALPINE PROWUXIO 2

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

ALPINE PRORAFIKO 2

Produse alternative

79,99 Lei(55%) 35,99 Lei

ALPINE PRODOORO

159,99 Lei(65%) 54,99 Lei

ALPINE PROSPRYO

159,99 Lei(72%) 43,99 Lei

ALPINE PROECHO