MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

ALPINE PRO RANDOM 2

Tricou de bărbați (1112393458)

Descriere

ALPINE PRO RANDOM 2

Tricou de bărbați Alpine Pro RANDOM 2, confecționat din bumbac natural. Este un tricou original cu croială pe corp și decorat cu imprimeu pe piept, de care te vei putea bucura zilnic atât la activități sport în natură, cât și în oraș. Bumbacul pur, de calitate, folosit la realizare, va avea grijă de confortul tău pe întreaga durată de purtare.
  • croială pe corp
  • imprimeu pe partea din față
  • element decorativ pe marginea mânecii

Specificaţii

Numărul articolului 1112393458
Cod producător MTSM321548R
Material 100% bumbac
Greutate 160 g/m²

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Buzatu Sorin
16:47 16. 9. 2019

Culoare: Verde | Mărime: M

Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

179,99 Lei(58%) 74,99 Lei

HeadRIP

204,99 Lei(41%) 119,99 Lei

O'NeillPM TERRAIN HYBRID L/SLV TOP

99,99 Lei(55%) 44,99 Lei

NorthfinderRICARDO