Alpine Pro PHILA

Rochie de damă (LSKL113990R)

Descriere

Alpine Pro PHILA

Rochie de femei Alpine Pro PHILA fără mâneci, confecționată din material elastic, care se usucă rapid pentru confort pe întreaga durată a zilei. Dispune de croială semi-îngustă, lungime practică până deasupra genunchilor și de talie dotată cu șnur pentru ajustare perfectă pe corp. Cele două buzunare practice, cusăturile decorative și imprimeul reflectorizant de pe partea frontală sunt o indispensabilitate. Model original, perfect pentru purtare de exemplu la job sau la plimbarea prin natură.
  • material elastic, care se usucă rapid
  • croială mai strânsă pe corp
  • lungime până deasupra genunchilor
  • talie ajustabilă cu șnur
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător LSKL113990R
Material 87% poliester, 13% elastan
Greutate 125 g/m²
Buzunare exterioare 2

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

149,99 Lei 244,99 Lei (38%)

LoapNARELLA

114,99 Lei 174,99 Lei (34%)

Russell AthleticARCH LOGO

139,99 Lei 284,99 Lei (50%)

O'NeillLW ROSEBOWL DRESS

54,99 Lei 109,99 Lei (50%)

Alpine ProZIAZA

89,99 Lei 139,99 Lei (35%)

Alpine ProFUA

69,99 Lei 109,99 Lei (36%)

Alpine ProROTEMA