ALPINE PRO PANFIL

Șort bărbați (MPAL268770R)

Descriere

ALPINE PRO PANFIL

Pantaloni scurți de bărbați Alpine Pro PANFIL, confecționați din poliester de calitate și din bumbac natural, perfecți pentru purtare în zilele fierbinți de vară. Materialul folosit la fabricație este foarte flexibil și nu limitează mișcarea. Cu siguranță vei aprecia croiala lejeră și respirabilă, talia prevăzută cu tiv elastic și șnur pentru ajustare și cele 2 buzunare pentru stocarea lucrurilor necesare. Cusăturile decorative și imprimeul de pe partea frontală completează aspectul general al acestui model.
  • croială lejeră
  • tlaie cu tiv elastic și șnur pentru ajustare
  • două buzunare frontale
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Cod producător MPAL268770R
Material 65% poliester, 35% bumbac
Greutate 260 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

89,99 Lei 179,99 Lei (50%)

ALPINE PROHARLIN

169,99 Lei 284,99 Lei (40%)

O'NeillPM CHINO HYBRID SHORTS

159,99 Lei 284,99 Lei (43%)

LafumaESCAPER SHORT

109,99 Lei 214,99 Lei (48%)

ColumbiaWASHED OUT NOVELTY II SHORT

69,99 Lei 89,99 Lei (22%)

WillardRALF

de la 144,99 Lei 284,99 Lei (49%)

O'NeillLM POINT BREAK CARGO SHORTS