ALPINE PRO LAIL 2

Hanorac bărbați (1136029540)

Descriere

ALPINE PRO LAIL 2

Hanoracul pentru bărbați ALPINE PRO LAIL 2 este subțire, dar foarte călduros. Croiala semi-îngustă și materialul mlădios se potrivesc perfect și nu restricționează mișcarea. Hanoracul are un fermoar lung, guler la gât și o cusătură subtilă în față.

  • microfleece
  • material călduros
  • croială semi-îngustă
  • închidere pe toată lungimea
  • fermoar cu protecție la bărbie
  • cursoare cu terminații mai lungi pentru manipulare mai ușoară

Specificaţii

Cod producător MSWP182990R
Material 100 % poliester
Greutate 160 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

454,99 Lei(28%) 324,99 Lei

ALPINE PROQUARTZ 3

309,99 Lei(30%) 214,99 Lei

ALPINE PROMANT

44,99 Lei(20%) 35,99 Lei

ReaperKYLE

144,99 Lei(24%) de la 109,99 Lei

HeadMARCOS

Produse alternative