ALPINE PRO KALIL

Șort bărbați (MPAL267990R)

Produse alternative

239,99 Lei 399,99 Lei (40%)

ColumbiaPASSO ALTO II PANT

299,99 Lei 399,99 Lei (25%)

SalomonWAYFARER LT PANT M

179,99 Lei 324,99 Lei (44%)

ALPINE PROLORAL

Descriere

ALPINE PRO KALIL

Pantaloni scurți capri pentru bărbați Alpine Pro KALIL, confecționați din material funcțional, impermeabil și foarte elastic, dotat cu tratament DWR. Le vei aprecia mai ales în zilele fierbinți din perioada verii. Dispun de croială semi-îngustă care se așează excelent pe crop, genunchii cu formă anatomică și de 4 buzunare practice, situate în partea din față și la spate. Cusăturile decorative și imprimeul de calitate de pe partea frontală și spate completează aspectul modern al acestui model. Nu lipsesc nici buclele pentru curea.
  • material impermeabil și elastic
  • tratament pentru rezistență la apă
  • croială mai strânsă pe corp
  • elemente decorative cusute
  • talie cu bucle pentru curea
  • genunchi cu formă anatomică
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Cod producător MPAL267990R
Material 92% poliester, 8% elastan
Greutate 145 g/m²
Buzunare exterioare 4
Tehnologie DWR

Tehnologii utilizate

DWR

Materialul DWR (Durable Water Repellency) îmbunătățit, are un strat special de înveliș care este impermeabil. Picăturile de apă sau zăpadă, se scurg imediat din material. Datorită ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

102,99 Lei 229,99 Lei (55%)

ALPINE PROSIGFER

17,99 Lei 22,99 Lei (21%)

Hi-TecSAMAS

199,99 Lei 329,99 Lei (39%)

ALPINE PROHULD

54,99 Lei 109,99 Lei (50%)

ALPINE PROGRAW 2