Alpine Pro HASIO

Șort copii (1214021726)

Descriere

Alpine Pro HASIO

Pantaloni scurți de bărbați Alpine Pro HASIO, excelenți pentru purtare în zilele fierbinți. Dispun de croială lejeră și confortabilă și de 3 buzunare practice, nu limitează mișcarea, în talie sunt dotați cu tiv elastic și șnur pentru ajustare. Cusăturile decorative și imprimeul modern revitalizează aspectul acestui model. Materialul folosit la fabricație cu adaos de bumbac este flexibil și foarte plăcut la atingere.
  • croială lejeră
  • elemente decorative cusute
  • talie dotată cu tiv elastic și șnur pentru ajustare perfectă pe corp
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Cod producător KPAL104602R
Material 65% poliester, 35% bumbac
Greutate 260 g/m²
Buzunare exterioare 3 (2x frontale, 1x la spate)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

69,99 Lei 104,99 Lei (33%)

PumaHERO WOVEN

79,99 Lei 219,99 Lei (63%)

O'NeillLB FRIDAY NIGHT CHINO SHORTS

44,99 Lei 89,99 Lei (50%)

AressGIRLOY

59,99 Lei 159,99 Lei (62%)

HeadLASSE

84,99 Lei 139,99 Lei (39%)

O'NeillPG CHICA BELT SHORTY

59,99 Lei 179,99 Lei (66%)

O'NeillPG SUNDOWN BOARDSHORTS