ALPINE PRO GRACE 2

Fustă călduroasă damă (1179001045)

Descriere

ALPINE PRO GRACE 2

Fustă călduroasă de femei Alpine Pro GRACE 2, un accesoriu util în vreme rece. Model foarte reușit cu croială îngustă și lungime până deasupra genunchilor este confecționat din material foarte ușor, impermeabil și rezistent la vânt. Proprietățile funcționale sunt asigurate de tratamentul materialului BIONIC-FINISH® ECO. GRCE 2 dispune de umplutură voluminoasă și călduroasă, ceea ce vei aprecia cu siguranță în anotimpul iernii. Cusăturile decorative interesante și cursoarele mai lungi de la fermoare, care permit o manipulare ușoară sunt doar un bonus.
  • material impermeabil, permeabil la vapori și foarte ușor
  • material cu tratament BIONIC-FINISH® ECO
  • croială îngustă
  • lungime până deasupra genunchilor
  • elemente decorative cusute
  • fermoar
  • cursoare mai lungi pentru manipulare mai ușoară

Specificaţii

Numărul articolului 1179001045
Cod producător LSKM131990AR
Material 100% poliester
Greutate 36 g/m²
Tehnologie BIONIC-FINISH® ECO

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

349,99 Lei(28%) 249,99 Lei

ColumbiaPOWDER LITE SKIRT

219,99 Lei(40%) 129,99 Lei

ALPINE PROFELIPA 2

294,99 Lei(42%) 169,99 Lei

HannahGERTIE

219,99 Lei(40%) 129,99 Lei

ALPINE PROTHEA

219,99 Lei(40%) 129,99 Lei

ALPINE PROMARIELLA