ALPINE PRO COMICA

Pantaloni softshell damă (1239000103)

Descriere

ALPINE PRO COMICA

Pantaloni de femei Alpine Pro COMICA cu croială pe corp, confecționați din material softshell. Pe lângă faptul că materialul este respirabil și rezistent la vânt, pantalonii sunt confortabili și se usucă rapid. Dispun de imprimeu reflectorizant pe partea din față și spate, plus buzunare cu fermoar. Jacheta este potrivită pentru ciclism, alergare și alte activități sportive.

  • material softshell - material rezistent la vânt și elastic, care se usucă rapid
  • croială mai strânsă pe corp
  • talie cu bucle pentru curea
  • genunchi cu formă anatomică
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 1239000103
Cod producător LPAM287990R
Material 95% poliester, 5% elastan
Greutate 200 g/m²
Buzunare la exterior 2 (laterale cu fermoar)
Tehnologie Softshell

Tehnologii utilizate

Softshell

Softshell este material ușor și elastic, material cu sau fără membrană, care combină avantajele stratului al doilea și al treilea . Este rezistent la apă, cu respirabilitate mare și împiedică ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

359,99 Lei(38%) 219,99 Lei

ALPINE PROHIRUKA 2

324,99 Lei(44%) 179,99 Lei

HeadMONTEPA

454,99 Lei(20%) 359,99 Lei

HannahMARCHESA

249,99 Lei(28%) 179,99 Lei

HeadMURIBA

274,99 Lei(32%) 184,99 Lei

ALPINE PRONAVA 2