ALPINE PRO COALA

Pantaloni trei sferturi (LPAE099602RR)

Produse alternative

369,99 Lei(24%) de la 279,99 Lei

KarposBALLISTIC EVO W

294,99 Lei(22%) 229,99 Lei

ColumbiaPEAK TO POINT SHORT

349,99 Lei(31%) 239,99 Lei

SalomonWAYFARER SHORT W

Descriere

ALPINE PRO COALA

Pantaloni trei sferturi pentru dame Alpine Pro COALA sunt ideali pentru purtarea zilnică sau activitățile outdoor. Cu siguranță veți aprecia materialul de calitate și designul modern.

  • material permeabil la vapori
  • croială semi-mulată
  • cusături decorative
  • talie cu bucle pentru curea înălțată la spate
  • 2 buzunare laterale

Specificaţii

Numărul articolului LPAE099602RR
Cod producător LPAE099602RR
Material 100% nailon
Tehnologie Cool dry

Tehnologii utilizate

Cool dry

Material respirabil cu uscare rapidă, care datorită evacuării rapide a transpirație din interior, vă menține uscat, cu temperatura corpului optimă.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.