ALPINE PRO BARTOLLO

Geacă iarnă copii (KJCF028653)

Produse alternative

739,99 Lei(70%) 219,99 Lei

O'NeillPB CREST JACKET

Descriere

ALPINE PRO BARTOLLO

Geacă de iarnă copii Alpine Pro BARTOLLO în culori pentru băieți, confecționată din material nailon ultraușor și rezistent la apă, tratat cu tehnologia DWR care îmbunătățește rezistența la apă. La plimbările în natură copilul d-voastră va aprecia umplutura foarte călduroasă, croiala îngustă, gluga ajustabilă și partea de jos elastică. Geaca dispune de 3 buzunare practice cu fermoar, elemente reflectorizante și cusături decorative. Această geacă BARTOLLO este confecționată în stil modern PUFFY în culori vibrante foarte plăcute.

  • element reflectorizant la spate
  • căptușeală și fermoare contrastante
  • cusături decorative
  • partea de jos cu tiv elastic
  • fermoare prelungite cu șnur pentru manipulare mai ușoară

Specificaţii

Numărul articolului KJCF028653
Cod producător KJCF028653
Material 100% nailon
Tehnologie DWR, Ultra light

Tehnologii utilizate

DWR

Materialul DWR (Durable Water Repellency) îmbunătățit, are un strat special de înveliș care este impermeabil. Picăturile de apă sau zăpadă, se scurg imediat din material. Datorită ...

Ultra light

Țesătură foarte ușoară, rezistentă la abraziune, confecționată din microfibră. Oferă o rezistență la vânt excelentă, menținând în același timp excelent respirabilitatea.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.