ALPINE PRO ANASS

Șort bărbați (1212145737)

Descriere

ALPINE PRO ANASS

Pantaloni scurți de bărbați Alpine Pro ANASS, confecționați din softshell funcțional, impermeabil, permeabil la vapori și foarte elastic, dotat cu tratament DWR. Oferă o utilizare versatilă. Mai ales vara vei aprecia croiala confortabilă semi-îngustă, materialul respirabil și cele 4 buzunare, situate în partea din față și la spate, adecvate pentru stocarea lucrurilor necesare. Cusăturile decorative contrastante și imprimeul de pe partea frontală completează aspectul modern al acestui model.
  • material impermeabil, permeabil la vapori, elastic
  • material cu tratament SOFT-SHELL, DWR
  • croială mai strânsă pe corp
  • cusături decorative contrastante
  • talie cu bucle pentru curea
  • 4 buzunare în total: frontale, la spate, pe lateral cu fermoar
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Numărul articolului 1212145737
Cod producător MPAL271990R
Material 90% poliester, 10% elastan
Greutate 177 g/m²
Tehnologie Softshell, DWR

Tehnologii utilizate

Softshell

Softshell este material ușor și elastic, material cu sau fără membrană, care combină avantajele stratului al doilea și al treilea . Este rezistent la apă, cu respirabilitate mare și împiedică ...

DWR

Materialul DWR (Durable Water Repellency) îmbunătățit, are un strat special de înveliș care este impermeabil. Picăturile de apă sau zăpadă, se scurg imediat din material. Datorită ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

164,99 Lei(78%) 35,99 Lei

ALPINE PROELDAD

219,99 Lei(63%) de la 79,99 Lei

ColumbiaWASHED OUT NOVELTY II SHORT

279,99 Lei(39%) 169,99 Lei

adidasTERREX LITEFLEX SHORTS

234,99 Lei(23%) 179,99 Lei

HannahKIER

284,99 Lei(26%) de la 209,99 Lei

ColumbiaTRIPLE CANYON SHORT