Alpina Sports SPICE

Cască de ski (8743000491)

Descriere

Alpina Sports SPICE

Cască de schi Alpina Sports SPICE pentru freeride. Grație combinației tehnologilor IN-MOLD și Hardshell este asigurată ventilația perfectă și sistemele Run Ergo Snow, Y-Clip și 3D fit oferă o prindere confortabilă și sigură a căștii.
  • Edge Protect - Edge Protect este o foaie de policarbonat fixată pe marginea căști de protecție, care este realizată cu tehnologia IN-MOLD. Aceasta este un element-cheie de protecție suplimentară într-un accident lateral, dar de asemenea, protejează casca împotriva uzurii la folosirea zilnică.
  • Airstream Control - Fluxul de aer este controlat cu ușurință prin deschiderea sau închiderea sistemului de ventilație, chiar și atunci când aveți mănuși de schi pe mâini.
  • Run System Ergo Snow - Versiune dezvoltată a sistemului de fixare Run. Rotița pentru ajustare are forma adaptată pentru o manipulare foarte confortabilă. Acesta poate fi ușor de prins și foarte ușor de manipulat.
  • 3D Fit - Tehnologie, datorită căreia schiorul poate ajusta sistemul de prindere Run în înălțime, după mărimea capului. Cureaua subțire, care este instalată în interiorul căștii, la gât, poate fi reglată până la cinci poziții, astfel încât sistemul de prindere Run să fie mai sus sau mai jos pe gât.
  • Changeable Interior - Toți cei care schiază, transpiră mai ales la cap. De aceea căștile Alpina dispun de căptușeală detașabilă. Este ușor de demontat și se poate spăla cu apă caldă și săpun, după uscare se poate monta imediat înapoi în cască.
  • Removable Earpads - Unele căști Alpina dispun de protecții la urechi care se pot detașa. În condiții cu vreme mai caldă sau însorită, utilizatorul poate demonta protecțiile fără să reducă funcția de protecție a căștii. Dacă vremea devine nefavorabilă se pot monta înapoi.
  • Neckwarmer - Casca cu tehnologie Neckwarmer oferă utilizatorului un confort extraordinar în casca pe gât. Sistemul Run este plasat în materialul moale fleece, care asigură căldură și confort mare la nivelul coloanei cervicale.

Specificaţii

Cod producător A9067-DEEPV
Construcţie IN-MOLD și HARD-SHELL
Orificii de ventilare ventilație activă
Husă de protecție și transport nu
Mărime ajustabilă da

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

374,99 Lei(46%) 199,99 Lei

BlizSPECTRA SMALL

364,99 Lei(24%) 274,99 Lei

ArcoreBLACKOUT VEST

89,99 Lei

LekiSWITCH

Produse alternative

734,99 Lei(37%) 459,99 Lei

BolleSYNERGY

1 199,00 Lei(16%) 999,00 Lei

UvexHLMT 500 VISOR

1 249,00 Lei(8%) 1 149,00 Lei

BolleBACKLINE VISOR

1 349,00 Lei(18%) 1 099,00 Lei

BolleBACKLINE VISOR

1 299,00 Lei(15%) 1 099,00 Lei

BrikoVULCANO FIS RB LVF 6.8 FLUID INSIDE

499,99 Lei(34%) 329,99 Lei

BolleB-FUN

1 199,00 Lei(31%) 824,99 Lei

MangoVOLCANO VIP

549,99 Lei(33%) 364,99 Lei

Alpina SportsGRAP 2.0