Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Alpina Sports

Alpina Sports PHEOS QVMM

Ochelari de ski damă Cod: 8731063492
Vândut
Descriere
Alpina PHEOS QVMM sunt ochelari de schi excelenți cu aspect excepțional, dotați cu tehnologia Quattroflex, Varioflex și MultiMirror. ...
Descriere

Alpina Sports PHEOS QVMM

Alpina PHEOS QVMM sunt ochelari de schi excelenți cu aspect excepțional, dotați cu tehnologia Quattroflex, Varioflex și MultiMirror. Ochelari excelenți de schi Alpina Pheos S VMM cu sistem Multi Mirror și Varioflex, când lentilele reacționează la intensitatea razelor UV schimbându-și rapid culoarea. Tehnologia Doublelens thermoblock creează un strat izolator protejând astfel utilizatoarea împotriva gerului și cresc vizibilitatea în ceață cu până la 20%. Model original Quatroflex, prevăzut cu lentile polarizate. Acestea filtrează reflecțiile luminii de la sticlă, apă sau zăpadă, iar prin lentile permit pătrunderea doar a luminii polarizate vertical - de aceea vederea prin ele este întotdeauna clară și are contrast. Datorită designului minimalist al cadrului arată excepțional de bine și oferă un câmp vizual optim. Lentilele duble oferă o vedere panoramică clară. Capitonarea moale asigură confortul maxim pe întreaga durată de purtare. Datorită curelei anti-alunecoase persistă bine stabili pe față.
  • ochelari de schi
  • Multi mirror
  • Quattroflex
  • Varioflex
  • câmp vizual optim
  • tratament antiaburire
  • protecție împotriva radiaților IR
  • tehnologie Thermoblock și Fogstop
  • tratament anti-derapant în partea interioară a curelei

Specificaţii

Lentilele
mediu colorate
Utilizare lentilă
vreme însorită, înnorată
Cadru
fără cadru
UV filtru
da
Tehnologie
Spherical lens;Multi mirror;Varioflex;Quattroflex;180+view;Rimless;Comfort FrameSkid grip;Airframe venting system;Doublelens thermoblock;Fogstop
Cod produs
8731063492
Codul furnizorului
A7201-32
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Alpina Sports