Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Alpina Sports

Alpina Sports Grap

Cască de schi Cod: 8741047131
Vândut
Descriere
Casca Alpina este confecționată cu tehnologia IN-MOLD și dotată cu ventilație manuală la exterior. Protecțiile pentru urechi se pot ușor ...
Descriere

Alpina Sports Grap

Casca Alpina este confecționată cu tehnologia IN-MOLD și dotată cu ventilație manuală la exterior. Protecțiile pentru urechi se pot ușor demonta. Căptușeala este detașabilă pentru o eventuală curățare. Fixarea căști se face cu ajutorul sistemului Run.
  • căptușeală detașabilă
  • ventilație activă - 7 orificii de ventilație cu reglaj
  • clip pentru prinderea ochelarilor de ski
  • protecțiile pentru urechi sunt detașabile
  • tehnologia IN-Mold: tehnologia IN-MOLD este denumirea pentru procesul prin care se realizează partea interioară de protecție a căștii. O spumă specială este aplicată, sub presiune și căldură mare, pe partea interioară a carcasei. Această fuziune fiabilă creează o structură extrem de rigidă cu greutate redusă. căștile cu tehnologia IN-MOLD protejează mai bine decât căștile care au fost doar lipite
  • Run System: Deși acest sistem este de mult timp dezvoltat de Alpine, dezvoltarea acestuia continuă. Un regulator circular special asigură fixarea perfectă a căștii. Se poate manipula și cu mănușile de schi.

Specificaţii

Cod produs
8741047131
Codul furnizorului
A9036-bl/gr
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Alpina Sports