Alpina Sports GRAP 2.0 LE

Cască unisex de schi (8741047615)

Descriere

Alpina Sports GRAP 2.0 LE

Alpina Sports GRAP 2.0 LE este cea mai vândută cască de schi de la Alpina Sports. Este formată din carcasă superioară de protecție (Ceramic shell), rezistentă la impacturi și dintr-un strat interior (Inmold tec, Hi-Eps), care absoarbe șocurile. Edge Protect protejează capul pe toată suprafața pentru siguranță maximă. Partea interioară a căștii este mai sofisticată și mai plăcută la atingere decât modelul clasic Grap 2.0 și poate fi îndepărtată și curățată cu ușurință, dacă este necesar. Protecțiile de urechi se pot detașa ușor și transporta în buzunar. Prinderea și ajustarea ușoară a mărimii este posibilă cu ajutorul sistemului Run System care asigură o fixare sigură și corectă a căștii pe cap. Ventilele de aer împiedică acumularea căldurii și asigură o răcire confortabilă și o ventilație adecvată. Casca are un protector de gât cald la spate, care menține ceafa caldă. Fixarea căștii (sistem ergomatic) prin introducerea curelei în cataramă și deschiderea prin apăsarea unui buton este foarte simplă, intuitivă și ușor de folosit chiar și cu mănuși. Tehnologia Y-clip este utilizată pentru reglarea precisă și rapidă a lungimii benzilor din cască, astfel încât casca să se mențină ferm pe cap în cazul căderii pe pistă. Casca creează o pereche ideală cu ochelarii Big Horn.

  • orificii de ventilare reglabile
  • tampoane detașabile pentru urechi
  • branț detașabil
  • mărime ajustabilă
  • gulerul din microfleece protejează ceafa împotriva friguluiposibilitate de a spăla căptușeala interioară

Specificaţii

Cod producător A9094-35
Construcţie Hi-Eps, ceramic shell, Inmold Tec, Edge protect
Orificii de ventilare da
Inserție interioară detașabilă, ușor de spălat
Urechi detașabile da
Husă de protecție și transport da
Mărime ajustabilă da
Normă EN1077
Tehnologie Inmold Tech;Hi-eps;Edge protectRun System ergo snow;Ergomatic;Y-Clip;Airstream control;Changeable interior;Removable earpads;Neckwarmer
Greutate 410 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

544,99 Lei(40%) 324,99 Lei

Alpina SportsJSP

Produse alternative