Alpina Sports GRAP 2.0 JR

Cască ski copii (8742008425)

Culoare: Mov
Mărime: 51-54
51-54

Ultimele bucăți

Termen 48 ore

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

359,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
434,99 Lei   Economisiți: 75,00 Lei (17 %)
Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Alpina Sports GRAP 2.0 JR

Cască populară Alpina GRAP 2.0 JR cu design modern și ventilație îmbunătățită. Cască de juniori confecționată cu tehnologia IN-MOLD și dotată cu ventilație manuală la exterior. Protecțiile pentru urechi se pot ușor demonta. Căptușeala moale din interior se poate detașa ușor pentru o eventuală curățare. Fixarea căști se face cu ajutorul sistemului Run.
  • Tehnologia IN-MOLD este denumirea pentru procesul prin care se realizează partea interioară de protecție a căștii. O spumă specială este aplicată sub presiune la căldură mare, pe partea interioară a carcasei. Această fuziune fiabilă creează o structură extrem de rigidă cu greutate redusă.
  • Venting System - Zonele de ventilație poziționate perfect, previn creșterea temperaturii și garantează un confort plăcut.
  • Run System - Deși acest sistem este de mult timp dezvoltat de Alpine, dezvoltarea acestuia continuă. Un regulator circular special asigură fixarea perfectă și sigură a căștii. Manipularea este posibilă și cu mănușile de schi.
  • Removable Earpads - Unele căști Alpina dispun de protecții la urechi care se pot detașa. În condiții cu vreme mai caldă sau însorită, utilizatorul poate demonta protecțiile fără să reducă funcția de protecție a căștii. Dacă vremea devine nefavorabilă se pot monta înapoi.
  • Interior Changable - Toți cei care schiază, transpiră mai ales la cap. De aceea căștile Alpina dispun de căptușeală detașabilă. Este ușor de demontat și se poate spăla cu apă caldă și săpun, după uscare se poate monta imediat înapoi în cască.
  • Neckwarmer - Casca cu tehnologie Neckwarmer oferă utilizatorului un confort extraordinar sub casca în zona gâtului. Sistemul Run este plasat în materialul moale fleece, care asigură căldură și confort mare la nivelul coloanei cervicale.

Specificaţii

Numărul articolului 8742008425
Cod producător A9086-VIOLET
Construcţie IN-MOLD

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

329,99 Lei(33%) 219,99 Lei

AtomicSAVOR JR

149,99 Lei

ArcoreKOAN JR

Produse alternative

219,99 Lei(31%) 149,99 Lei

BlizzardMAGNUM

414,99 Lei(30%) 289,99 Lei

Alpina SportsGRAP 2.0 JR

489,99 Lei(7%) 454,99 Lei

SmithZOOM JR

469,99 Lei

BolleB-LIEVE

249,99 Lei(12%) 219,99 Lei

SalomonGROM BLUE / RED