Alpina Sports ESTETICA HM

Ochelari de schi coborâre (8731063698)

Descriere

Alpina Sports ESTETICA HM

Ochelari de schi cu design de înaltă precizie AlpinaSport ESTETICA HM , cu sistem Doubleflex și Hicon. Lentilele colorate portocaliu (Hicon) măresc contrastul și permit o mai bună vizualizare a denivelărilor de teren în timpul coborârii. Datorită designului minimalist al cadrului arată excepțional de bine și oferă un câmp vizual optim. Lentilele sferice oferă o vedere panoramică clară. Capitonarea moale asigură confortul maxim pe întreaga durată de purtare. Cureaua nu este fixată direct pe cadru ci pe un cârlig special. Astfel ochelarii țin mult mai bine pe casca de schi, asta și datorită tratamentului anti-alunecare, aplicat pe interiorul curelei. Model adecvat pentru utilizatori cu față mai mică. Sunt compatibili cu ochelarii dioptrici. Tehnologia Doubleflex și Thermoblock creează un strat izolator protejând astfel utilizatorii împotriva gerului și cresc vizibilitatea în ceață cu până la 20 %. Orificiile de ventilație din lentile asigură o ventilare excelentă a spațiului interior.
  • orificii de ventilație în lentile
  • cureaua este mobilă, prinsă pe cârlig special
  • câmp vizual optim
  • tratament antiaburire
  • tehnologie Thermoblock și Fogstop
  • tratament anti-derapant în partea interioară a curelei

Specificaţii

Numărul articolului 8731063698
Cod producător A7246.8.41
Lentile mediu colorate
Utilizare lentilă parțial noros
Cadru fără cadru
Permeabilitate lumină S2 18-43 %
UV filtru da
Lentile polarizate nu

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

699,99 Lei(28%) 499,99 Lei

BolleB-SMART

179,99 Lei

ArcoreKOAN W

Produse alternative

889,99 Lei(37%) 554,99 Lei

BolleNORTHSTAR PHOTOCHROMIC

799,99 Lei(18%) 649,99 Lei

ScottVAPOR

669,99 Lei(36%) 424,99 Lei

BlizNOVA NORDIC LIGHT

899,99 Lei(21%) 704,99 Lei

ScottVAPOR LS