Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
3x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Alpina Sports

Alpina Sports CARAT

Cască de schi copii Cod: 8742008383
Vândut
Descriere
Cască ski de copii Alpina CARAT cu IN-MOLD și tehnologie pentru adaptabilitate a protecțiilor pentru urechi. Căptușeala este detașabilă ...
Descriere

Alpina Sports CARAT

Cască ski de copii Alpina CARAT cu IN-MOLD și tehnologie pentru adaptabilitate a protecțiilor pentru urechi. Căptușeala este detașabilă pentru o eventuală curățare. Ajustarea și prinderea ușoară se face cu ajutorul sistemul Run System.

  • tehnologia IN-MOLD este denumirea pentru procesul prin care se realizează partea interioară de protecție a căștii. O spumă specială este aplicată, sub presiune și căldură mare, pe partea interioară a carcasei. Această fuziune fiabilă creează o structură extrem de rigidă cu greutate redusă. căștile cu tehnologia IN-MOLD protejează mai bine decât căștile care au fost doar lipite
  • căptușeală interioară este detașabilă
  • ajustarea și prinderea se face ușor cu ajutorul sistemul Run System
  • Run System - Deși acest sistem este de mult timp dezvoltat de Alpine, dezvoltarea acestuia continuă. Un regulator circular special asigură fixarea perfectă a căștii. Se poate manipula și cu mănușile de schi.
  • Venting System - Zonele de ventilație poziționate perfect, previn creșterea temperaturii și garantează un confort plăcut.
  • Interior Changable - Toți cei care schiază transpiră, în special la cap. De aceea căștile Alpina dispun de căptușeală detașabilă. Este ușor de demontat și se poate spăla cu apă caldă și săpun, după uscare se poate monta imediat înapoi în cască.

Specificaţii

Cod produs
8742008383
Codul furnizorului
A9035-wht.fl.
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 3
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Alpina Sports