Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Alpina Sports

Alpina Sports ALBONA CASSIS

Cască de schi Cod: 8741047727
Vândut
Descriere
Aspect modern și inconfundabil al căștii Alpina Sports ALBONA CASSIS apare ca un rezultat al designul simplu. Carcasa căștii este ...
Descriere

Alpina Sports ALBONA CASSIS

Aspect modern și inconfundabil al căștii Alpina Sports ALBONA CASSIS apare ca un rezultat al designul simplu. Carcasa căștii este realizată cu tehnologia Inmold Tech, ceea ce face ca să fie foarte ușoară și durabilă. Învelișul din ceramică este format din două panouri din policarbonat și granulat HI-EPS ca umplutură și este fixat permanent. Edge Protect protejează marginile căștii pe tot perimetrul. Un sistem sofisticat de ventilație cu aerisiri integrate în locații importante asigură o ventilație optimă. Căptușeala moale din interior se poate detașa ușor pentru o eventuală curățare. Protecțiile de urechi sunt detașabile. Ajustarea mărimii și prinderea se face cu ajutorul sistemul Run Systemu Ergo Snow - strângerea cu o roată la gât asigură o așezare corectă și sigură a căștii pe cap. Casca are un protector de gât cald la spate, care menține ceafa caldă. Fixarea căștii (sistem ergomatic) prin introducerea curelei în cataramă și deschiderea prin apăsarea unui buton este foarte simplă, intuitivă și ușor de folosit chiar și cu mănuși. Tehnologia Y-clip este utilizată pentru reglarea precisă și rapidă a lungimii benzilor din cască, astfel încât casca să se mențină ferm pe cap în cazul căderii pe pistă. Casca creează o pereche ideală cu ochelarii Scarabeo S.

  • orificii de ventilație
  • protecții urechi detașabile
  • branț detașabil
  • mărime ajustabilă
  • gulerul din microfleece protejează ceafa împotriva frigului
  • sistem de ventilație reglabil

Specificaţii

Construcţie
IN-MOLD, Ceramic shell, Hi-Eps, Edge protect
Inserție interioară
da
Utilizare pentru protecția bărbiei
nu
Mărime ajustabilă
da
Normă
EN 1077
Orificii de ventilare
da
Tehnologie
IN-MOLD, Ceramic shell, Hi-eps;Edge proterct, Run system, Ergomatic, Y-clip, Airstream control, Changeable interior, Removable earpads, Neckwarmer
Cod produs
8741047727
Codul furnizorului
A9218.34
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Alpina Sports