Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Alapai

Alapai AI 381 12'6'' x 28'' x 6''

Paddleboard Cod: 4131001441
Vândut
Descriere
Paddleboardul lung și elegant Alapai AI 381 12'6''' x 28''' x 6'' este conceput cu motiv de rechin. Se bazează pe o construcție Drop-stitch ...
Descriere

Alapai AI 381 12'6'' x 28'' x 6''

Paddleboardul lung și elegant Alapai AI 381 12'6''' x 28''' x 6'' este conceput cu motiv de rechin. Se bazează pe o construcție Drop-stitch cu un singur înveliș, datorită căruia este foarte rezistent și stabil. Este format din mii de fire subțiri care îmbină partea interioară și, astfel, își poate menține forma chiar și sub presiunea ridicată din timpul umflării. Partea superioară este acoperită cu un strat EVA moale și antiderapant. În partea din față se află un cablu elastic atașat, care poate fi utilizat pentru fixarea unei încărcături mai mici. Pachetul include un rucsac de transport, o pompă manuală, o vâslă reglabilă din aluminiu, un cablu de asigurare, o aripioară principală detașabilă și un kit de reparație.
  • DROP-STITCH - construcție rezistentă și stabilă
  • înveliș dintr-un singur strat
  • cablu elastic, excelent pentru fixarea încărcăturii mici
  • setul include: paddleboard, vâslă reglabilă din aluminiu, rucsac, pompă manuală, cablu de siguranță, aripioară detașabilă, kit de reparație

Specificaţii

Material
înveliș cu un singur strat, Drop-stitch, EVA
Lățime
71 cm
Lungime
381 cm
Înălțime
15 cm
Greutate
14.5 kg
Greutatea admisă
340 kg
Cod produs
4131001441
Codul furnizorului
AL-381
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Despre brand
Alapai