adidas XPLORIC PARKA

Geacă bărbați (1166044917)

Descriere

adidas XPLORIC PARKA

Geacă parka călduroasă de bărbați adidas XPLORIC PARKA, concepută pentru a fi purtată zi de zi. Croiala cu lungime mai lungă și izolația termică sintetică oferă protecție de frig. Model Parka, confecționat din materiale rezistente care sunt foarte durabile în timp. Gluga dispune de căptușeală din blană sintetică și se poate detașa. Buzunarele frontale dispun de orificii pentru cablurile căștilor audio, astfel vei putea efectua apeluri telefonice sau asculta muzică oriunde și oricând.

  • glugă dotată cu blană sintetică
  • croială cu lungime prelungită
  • manșete ajustabile cu velcro
  • logo adidas Badge of Sport pe mâneca stângă

Specificaţii

Numărul articolului 1166044917
Cod producător CY8603
Material țesătură: 100% nailon, umplutură: 100% poliester
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

719,99 Lei(30%) 499,99 Lei

adidasTERREX HERON HIGH CW CP

234,99 Lei(29%) 164,99 Lei

HannahGRAYER

254,99 Lei(35%) 164,99 Lei

ALPINE PROBOSTYN

Produse alternative