adidas X 18.3 FG

Ghete de fotbal bărbați (2134045532)

Descriere

adidas X 18.3 FG

Ghete de fotbal pentru bărbați adidas X 18.3 FG, au fost concepute pentru viteză. Nu au nimic în plus. Construcția joasă strânsă fixează piciorul în pantof. Fața este realizată din material elastic tip plasă, făcându-le ușorare și confortabile. Talpa are două tipuri de crampoane, care garantează stabilitatea la viteză mare pe o suprafețe solide.

  • suprafață dublă, ușoară din plasă cu guler jos Clawcollar
  • talpă exterioară TPU ușoară, pini ascuțiți în față, pinii rotunzi pe călcâi
  • Confort de la început până la sfârșit și simț pentru minge datorită suprafeței dupble ușoare din plasă, ce se fixează bine pe picior
  • o croială joasă, cu o formă tipică de guler Clawcollar, îți fixează piciorul și garantează stabilitate pe tot parcursul meciului
  • construcția strânsă asigură adaptarea fermă, confortul și încălțarea ușoară
  • talpa ușoară TPU îți permite să dezvoltați o viteză maximă, dar și o aderență optimă
  • Pinii în formă de săgeată din fața piciorului îți permit o accelerare și o oprire rapidă pe o suprafață solidă

Specificaţii

Numărul articolului 2134045532
Cod producător DB2184
Tehnologie TRAXION FG
Colecţii adidas X 18

Tehnologii utilizate

TRAXION FG

Accelerație și tracțiune excelentă datorită construcției cu greutate redusă și formei specifice a crampoanelor, pe orice tip de teren, fie el uscat sau tare cu iarbă. Noul design al ...

Colecţii

adidas X 18

Noua generație de ghete adidas din colecția X a revenit în stil mare. Designul ușor te va ajuta să dezvolți viteză maximă și îți va oferi o accelerare excelentă.

 

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

724,99 Lei(24%) 544,99 Lei

adidasCOPA MUNDIAL

709,99 Lei(28%) 509,99 Lei

adidasPREDATOR 19.2 FG

724,99 Lei(29%) 509,99 Lei

adidasNEMEZIZ 17.2 FG

724,99 Lei(29%) 509,99 Lei

adidasNEMEZIZ 17.2 FG

724,99 Lei(29%) 509,99 Lei

adidasPREDATOR 18.2 FG

709,99 Lei(28%) 509,99 Lei

adidasPREDATOR 19.2 FG